Produk Dnars

DNARS SET ASAS NORMAL/JERAGAT

Item : 
1. Sabun susu beras
2. Sabun Kolagen
3. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
4. Magic Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 
postage rm7sm/rm9 ss




DNARS SET ASAS SENSITIF  ( dahulu dikenali dengan set berminyak / jerawat )

Item : 
1. Sabun susu beras (2 unit)
2. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
3. Magic Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 
postage rm7sm/rm9 ss


DNARS TONER COLAGEN

TONER COLAGEN (60ml)

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit

RM 27.90
postage rm7sm/rm9 ss


DNARS TONER TREATMENT

TONER TREATMENT (30ml)

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.

RM 21.90


postage rm7sm/rm9 ss






























DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM)  

-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss



DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15 -6g

-Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss




DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG)


YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss





DNARS MAGIC GOLD FOUNDATION

MAGIC GOLD FOUNDATION (SPF 40) 

Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.

RM 39.90

Postage rm7 sm/rm9 ss



60 comments:

  1. untuk kulit muka yang ade masalah brminyak nk guna produk dnas yg mane???

    ReplyDelete
  2. untuk kulit muka yang ade masalah brminyak nk guna produk dnas yg mane???

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. salam..gud idea for this blog..nice!
    btw nk buat promosi sikit..jom singgah ke http://sbhshop.blogspot.com untuk dapatkan
    produk dnars yang murah

    ReplyDelete
  5. Untuk info dan tempahan...
    please visit and like us..!!
    https://www.facebook.com/Dynars-1455108978055291/timeline/

    ReplyDelete
  6. Untuk info dan tempahan...
    please visit and like us..!!
    https://www.facebook.com/Dynars-1455108978055291/timeline/

    ReplyDelete
  7. saya ade pertanyaan. sekarang saye menggunakan set normal dan tiada ape2 kesan pade kulit saye. masih berminyak dan jerawat. jika selepas habis penggunaan set normal ini, ade ape2 effect tak jika saya ingin bertukar ke set sensitif pula?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam amira.. awk try guna set sensetif. saya pun sama mslh dgn awk.. kulit berminyak dan berjerawat. lepas 2 mggu saya guna set sensetif ni dah nmpak kesannya.. sy suggest awk stop pakai set normal tu dulu. try pakai set sensetif. bila dah habis n jerawat dah kering awk smbung pakai set normal. Maaf sy hanya bg pendapat sahaja. sbb sy pun mmg pakai produk set sensetif ni dan nmpak hasilnya.

      Delete
    2. nak tanya . area sepang . ade ke stokis dnars ni ..

      Delete
  8. mohon izin Lissa pinjam gambar dari blog ni untuk review produk dnars di blog Lissa :D

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2015/10/pengalaman-guna-dnars-skincare.html

    ReplyDelete
  9. Salam sy nk tanya adakah Magic day cream(sunblock) dan magic beauty cream(mooncream) sesuai utk kedua2 set? Set normal & sensitif. Bukan lain2 ke? Utk normal lain dan sensitif lain.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Then why u tak tulis kat situ mana set normal punya dan sensitif punya? Bukan yg dalam packaging tu tau tp yg satu2 tu. Hehe

    ReplyDelete
  12. Kenapa saya pakai muka pedih ya

    ReplyDelete
  13. Kenapa saya pakai muka pedih ya

    ReplyDelete
  14. glowing foundation tu texture ny mcm krim ka atau bedak?

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Mohon pencerahan, magic gold faoundation telah diharamkan oleh KKM pada 2014 kerana mengandungi hidroquinone...adakah skrg ini telah lepas KKM?

    ReplyDelete
  17. Dnars Magicgold foundation diharamkan oleh KKM pada 2014...skrg dah diluluskan ke...

    ReplyDelete
  18. i would like to order the product but i couldnt do so. may i know how i could order it? please contact me 019-9662666

    ReplyDelete
  19. Utk kulit kering guna set yg mana? Kulit kering yg teramat sgt. 😭😭

    ReplyDelete
  20. dah 3bulan sya guna set sensitif, tp masih xde perubahan, berjerawat. muka pun semakin kemerahan

    ReplyDelete
  21. kulit terbakar and jerawat makin banyak timbul. bila pakai sabun pulak kulit muka rasa pedihh. knpe ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon macam tu.. knp ye.. pedih sgt.. normal ke tu??

      Delete
    2. saya pon macam tu.. knp ye.. pedih sgt.. normal ke tu??

      Delete
    3. untuk permulaan je. sebab dia singkirkan kotoran pda muka. sya dlu cmtu gak. seminggu guna agak pedih bila bilas guna sabun susu tu. tp lepas tu tekejut tgok wajah sendiri. suami pun ckp muka glowing.. skrg ni nak try magic foundation plak.. hehe.. bnyak2 skincare, dnars yang paling sesuai dan kesan yg sangat terbaik utk kulit wajah saya.. tak rugi cuba. kene guna secara konsisten..

      Delete
  22. saya nak tnya sebelum ni saya tersilap pakai toner treatment dan snow cream sekaligus..akan ada kesan yang lain ke??sebab sy perasan jerawat makin naik dan muka makin berminyak..boleh bg cadangan kt sy tak??

    ReplyDelete
  23. saya harap awak dpt membantu saya

    ReplyDelete
  24. saya dah lama menggunakan produk dnars yang saya beli dri Sharifah Trading. First pakai tu memang pedih. tapi bila dah lama pakai, rasa pedih tu hilang dan kesan jerawat tu pun dh hilang.


    www.sharifahonline.my

    ReplyDelete
  25. sy juga pengedar produk dnars. boleh contact sy ; 0178881610

    ReplyDelete
  26. utk siang , kalo lepas pakai magic day tu boleh sapu silky magic foundation lagi ke?? ke kene guna salah 1 je??

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Salam ..nak tanya ..saya guna dnars set sensitif ..muka dah ok jerawat kurang tpi semakin berminyak ..kenapa ye? Terima kaasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahhh sme lah ngn sy..berminyak still ada

      Delete
    2. tu lahhh sme lah ngn sy..berminyak still ada

      Delete
  29. Assalamualaikum nk tanya psl cuci muka tu siang dn mlm je ke ? Pg kn kita pakai day cream so ptg tu tak perlu cuci muka ?

    ReplyDelete
  30. as salam sy nk jual dnars sesitif..sy beli tp mcm x sesuai dgn kulit sy..sy pakai sedikit dan semuanya masih penuh..krim siang dan malam serta toner..boleh wassap sy 0196848450-paie

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Saya nak tya . Snow krim tu utk malam ke? Saya ada beli . Pastu tgk balik web cara penggunaan ada krim malam . Tapi saya ada snow krim ja. Mohon pencerahan

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum ..saya nak pm siapa ya...utk pembelian

    ReplyDelete
  36. Aku dah pkai set dnars selamat 1 thun..msa pkai tu ok la..muka jdi putih glowing gtu..rmai org tgur muka mkin hensem..but,,hensem nya x than lama..muka makin bnyk jerawat..n jdi gelap blik..gelap terbakar.so,aku stop..skrng nie pon muka msih masalh lgi..tngah merawat..Adik pompuan aku pon Alami mcm aku jgak..die paki dnars jgak..

    ReplyDelete
  37. Aku dah pkai set dnars selamat 1 thun..msa pkai tu ok la..muka jdi putih glowing gtu..rmai org tgur muka mkin hensem..but,,hensem nya x than lama..muka makin bnyk jerawat..n jdi gelap blik..gelap terbakar.so,aku stop..skrng nie pon muka msih masalh lgi..tngah merawat..Adik pompuan aku pon Alami mcm aku jgak..die paki dnars jgak..

    ReplyDelete
  38. saya pakai set sensitif, seminggu guna kawan2 dah tanya guna produk apa sebab flawless. dnars memang terbaik.

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum. Saya ieka. Say menjual produk kecantikan untuk wanita dan juga lelaki. Kami mengutamakan bagi wanita untuk kecantikan luaran dan mengalami masalah dalaman. Dari segi kandungan diletakkan bahan yang semula jadi. Disahkan oleh KKM.

    ReplyDelete
  41. saya guna set sensitif terus oke muka :)

    ReplyDelete
  42. klau muka jenis jeragat + berminyak ade jerawat kecik2..set mana yg sesuai ye?

    ReplyDelete