Agen Dropship

Peluang menjadi AGEN DROPSHIP bersama DNARS SKINCARE COSMETIC


Alhamdulillah , syukur ke hadrat ILAHI dgn limpah dan kurnia NYA :)
Suka kami nak maklumkan kami ingin berkongsi rezeki bersama anda !
Adakah anda komited ? 

BERMINAT UNTUK BERNIAGA? TIADA MODAL? TIADA PRODUK?

Kami bantu anda dengan perniagaan Dropship

Peluang menjadi AGEN DROPSHIP bersama DNARS SKINCARE COSMETIC 


Apa itu DROPSHIP dan bagaimana ia boleh membantu anda memulakan perniagaan anda...???

Dropship ialah teknik pembekalan barangan terpilih di mana sebagai penjual tidak diperlukan untuk simpan stok. Bila adanya tempahan produk atau pembelian dari pelanggan, dari proses pembungkusan hinggalah penghantaran ke depan pintu rumah pelanggan akan dilakukan oleh pembekal. Keuntungan yang kita dapat adalah dari perbezaan harga jualan kita dan harga borong dari pembekal. Memang mudah dan perniagaan DROPSHIP ini boleh saya katakan sebagai perniagaan UNTUNG ATAS ANGIN.

Masih kurang faham...??? Begini...

  • Anda berhubung dengan pembekal (dropship). Dapatkan gambar serta keterangan produk terpilih. Di sini anda boleh mula pasarkan tanpa membeli dahulu produk tersebutatau simpan stok.
  • Anda mula promosikan produk tersebut di website/blog/laman lelongan.
  • Bila anda menerima tempahan maka anda terima bayaran dari pelanggan. Yang bagusnya perniagaan jenis ini anda dapatkan bayaran dahulu sebelum menghantar produk.
  • Dengan wang yang anda terima tersebut anda buat pembayaran pada pembekal dengan harga borong. Keuntungan anda terus simpan.
  • Pihak pembekal akan sediakan produk tersebut dan terus menghantarnya kepada pelanggan.
Inilah satu keadaan menang-menang dimana pembekal tidak perlu bersusah payah untuk lakukan usaha pemasaran dan anda pula mendapat keuntungan bersih tanpa mengeluarkan apa pun kos yang tinggi.

APA YANG PERLU ANDA BUAT?
Langkah 1: Anda boleh ambil gambar dan maklumat kami semua dalam facebook atau blog anda untuk di promosi
Langkah 2: Pembeli membeli produk di kedai online anda.  
Langkah 3: Pembeli membayar kepada anda mengikut Harga Jualan.  
Langkah 4: Anda membayar Harga Kos kepada Pembekal. Anda simpan keuntungan.  
Langkah 5: Pembekal menghantar produk kepada Pembeli.

Masih x paham lagi ? 

Katakan lah....

1 Barang = Untung RM5
Jual 1 Hari 2 Barang = RM5 x 2 = RM10

Kalau hari2 buat sales dalam sebulan mesti dapat banyak kan...

RM10 x 30 hari = RM300.
Errmmm... Dapat RM300 sebualan klau kita rajin, sapa nak bagi kan, daripada dok mengadap internet 24jam xda buat apa2 baik buat sambilan untuk dropship barang, ada juga duit masuk cikit-cikit. 

Kalau xnak buat dropship pun kalau berdaftar untuk jadi ahli dropship dengan sue, Bila2 kalau nk beli untuk diri sendiri boleh beli dgn harga dropship... Jimat cikit... =) Betul x..

Konsep dropship ni sangat-sangat mudah!

1- TIDAK memerlukan MODAL 
2 - Anda cuma perlu COPY, UPLOAD & BUAT SALES barang-barang dari sue kat web @ blog masing-masing.
3. Bila ada customer  yang ORDER, boleh pm sue untuk booking barang yang customer nak.
4. Tunggu bayaran dari customer, Katakan barang yang dijual...

Harga Retail : RM20.00
Harga Dropship : RM15.00

Postage : RM6.00

Anda cuma perlu BANK IN, HARGA DROPSHIP + POSTAGE sahaja kat sue. Yang balance tu untung @ Komisen anda.

5. Lepas sue dah terima bayaran dari anda, sue yang akan packing & pos barang yg customer order dari anda. Tracking Number sue akan email selepas barang di pos.

Mudah kan... =) Kalau berminat boleh EMAIL wani

NAMA , ALAMAT, NO PHONE , IC & WEB/BLOG @ Facebook yg anda nak guna untuk buat jualan.

P/S : Yuran komitmen dikenakan yea RM10 utk setahun :)

Email : Nurqasehcolection@yahoo.com
SELAMAT BERNIAGA.. =)

3 comments:

  1. miss ,kalau saya nak jadi agen dropship,just copy sahaja ke,gambar..

    ReplyDelete